Zelfplukdag op Landgoed de Olmenhorst

Meer informatie

Ligconcert Scheepvaartmuseum Amsterdam

Meer informatie
ABN AMRO Bijzonder

Bijzondere plekken, bijzondere concerten, exclusieve ontvangsten. Dat zijn de Bijzonder-evenementen, die wij speciaal voor onze gewaardeerde relaties samenstellen. Laat u betoveren tijdens een totaal nieuwe concert-ervaring: liggend in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Of: heeft u (een) kind(eren) met wie u graag een dag op pad wilt? Dan is misschien juist de appelplukdag op Landgoed de Olmenhorst wat voor u. Hoe dan ook, twee evenementen op bijzondere plekken die zorgen voor een moment om samen van te genieten, of juist om even helemaal tot uzelf te komen. 

Ge├»nteresseerd? Reserveer dan tijdig uw tickets! 

Op bezoek bij Sinterklaas

Wanneer Sinterklaas in het land is, waar verblijft hij dan? Op Landgoed Duin & Kruidberg! Hier is voor één keer het koetshuis omgetoverd tot Pietenhuis. Deze historische locatie midden in de natuur spreekt tot ieders verbeelding. Beleef hier samen met de (klein) kinderen een ochtend of middag uit het leven van de Sint en Pieten. 

Meer informatie

Zelfplukdag op Landgoed de Olmenhorst

Op Landgoed de Olmenhorst, midden in de Haarlemmermeer, vindt u prachtig uitgestrekte appel- en perenboomgaarden. Wanneer de herfst begint en de bomen hun fruit dragen, kunnen u en uw kind hier samen appels komen plukken. Een leuk uitje tijdens de herfstvakantie, een moment waar jullie van zullen genieten.

Meer informatie

Ligconcert Scheepvaartmuseum Amsterdam

Heeft u weleens liggend een concert beluistert? In het Scheepvaartmuseum in Amsterdam kan dat! Ervaar het klassieke pianostuk Canto Ostinato óf The Best of Enaudi op een andere manier. In het voormalig Zeemagazijn uit de 17e eeuw wordt u vanaf een matje onder de sterrenhemel van het Open Pleyn meegevoerd richting een nieuwe muzikale dimensie.

Meer informatie